Tarieven

Wij hechten er aan om duidelijke afspraken te maken over de kosten voor onze werkzaamheden. De hoeveelheid werkzaamheden is op voorhand moeilijk in te schatten. Het verloop is afhankelijk van veel onzekere factoren. Daarom werken wij alleen op basis van een uurtarief.

Wij werken met een vast uurtarief van € 220,- per uur exclusief 6% kantoorkosten. Tarieven kunnen worden aangepast aan de hand van de complexiteit of spoedeisendheid van een kwestie.

“No cure no pay”

In bepaalde landen is het mogelijk om met een advocaat een “no cure no pay” afspraak te maken. Dit betekent dat de advocaat alleen krijgt betaald als de zaak wordt gewonnen. De advocaat financiert mede de rechtszaak. Vaak wordt een percentage van de opbrengst afgesproken. Een nadeel van een “no cure, no pay” afspraak is dat de onafhankelijkheid van de advocaat mogelijk in het geding komt. In Nederland zijn dergelijke afspraken daarom niet toegestaan. Wel is het bij ons mogelijk om een uurtarief af te spreken die afhankelijk is van het resultaat. Hiermee wordt het financiële risico voor u kleiner.

Gefinancierde rechtsbijstand

Wij staan op sommige rechtsgebieden cliënten bij op basis van gefinancierde rechtsbijstand. Meer informatie over gefinancierde rechtsbijstand vind u op www.rvr.org.

Adresgegevens

Nobel Advocatuur
Parklaan 3
3016 BA Rotterdam

t +31(0)88-5387355
f +31(0)88-5387356

Kvk-nummer: 51208784

Routebeschrijving

Call Now Button