Advocaat in Spanje

Advocaat in Spanje

Advocaat Spanje

Advocatenkantoor gespecialiseerd in Spaans recht en het voeren van gerechtelijke procedures in Spanje. Ook incasso zaken.

Patrick Nobel is behalve advocaat in Nederland ook advocaat in Spanje. Hij heeft voor een advocatenkantoor in Barcelona gewerkt. Patrick Nobel beschikt daardoor over uitgebreide kennis van het Spaanse rechtssysteem.

Neem gerust vrijblijvend telefonisch contact op met ons kantoor via 088-5387355.

Nederlands en Spaans

Ondernemers en particulieren van juridisch advies voorzien in zaken die raakvlakken hebben met het Spaans recht is ons specialisme. Een goede communicatie en een vertrouwensrelatie zijn van essentieel belang in een cliënt- advocaatrelatie. De cliënt moet op zijn advocaat kunnen vertrouwen en de communicatie moet makkelijk zijn. Wanneer u als Nederlander te maken heeft met een juridisch probleem in Spanje is dit nu juist waar het vaak aan schort. De taalbarrière alsmede het ontbreken van enige kennis van het Spaanse rechtssysteem zorgen vaak voor grote problemen.

Contact in uw eigen taal met uw Spaanse advocaat

Bij Nobel advocatuur kunt u met een Nederlandstalige advocaat communiceren. Patrick Nobel spreekt zelf ook Spaans en heeft kennis van het rechtssysteem in Spanje. Onze advocaat in Spanje spreekt vloeiend Engels.

Patrick Nobel heeft ruime ervaring in het verlenen van juridische bijstand aan Nederlanders en Nederlandse ondernemingen die een rechtsprobleem in Spanje hebben. Nobel advocatuur richt zich in Spanje op alle rechtsgebieden. Wij adviseren u o.a. graag over:

  • zakelijk transacties en vorderingen
  • aankoopbegeleiding onroerend goed
  • incasso (óók no cure no pay mogelijk, vraag naar de voorwaarden)
  • beslaglegging in Spanje
  • internationale echtscheiding
  • letselschade

Patrick Nobel is behalve advocaat in Nederland ook advocaat in Spanje. Hij heeft in Barcelona gewerkt. Patrick heeft uitgebreide kennis van het Spaanse rechtssysteem. Hij adviseert Nederlandse – en Spaanse ondernemingen in verscheidende zaken. Nobel advocatuur werkt met een vast team van Spaanse advocaten.

Neemt u contact met ons op via ons e-mailadres nobel@nobeladvocatuur.nl of bel naar +31 (0)88-5387355.

Patrick Nobel staat ingeschreven bij de advocatenorde te Valladolid (Spanje) en te Rotterdam.

Contact

Nobel Advocatuur
Parklaan 3
3016 BA Rotterdam
t +31(0)88-5387355
f +31(0)88-5387356
Kvk-nummer: 51208784