Disclaimer

Nobel Advocatuur is eigenaar, beheerder en exploitant van deze website. De informatie op de websites van Nobel Advocatuur is met uiterste zorg samengesteld. Hoewel wij ons best doen om onze informatie steeds zo actueel, volledig en nauwkeurig mogelijk te houden, kunnen aan deze site geen rechten ontleend worden.

Nobel Advocatuur aanvaardt geen aansprakelijkheid voor enige directe of indirecte schade ten gevolge van mogelijke fouten en tekortkomingen in deze website. Wijzigingen en correcties zijn voorbehouden. Tarieven en voorwaarden zijn mogelijk aan verandering onderhevig.

Copyright

Deze website is eigendom van Nobel Advocatuur. Alle auteursrechten en andere rechten van intellectuele eigendom op de inhoud van deze website, waaronder tekst en vormgeving, behoren toe aan Nobel Advocatuur. De inhoud van deze website mag niet zonder voorafgaande schriftelijke toestemming worden verveelvoudigd, gewijzigd en/of openbaar gemaakt.

De volledige disclaimer die van toepassing is op deze website is in beheer van mr. F.J. Van Eeckhoutte, gespecialiseerd in ICT-, internet- en intellectueel recht. De disclaimer kunt u hier raadplegen.

Adresgegevens

Nobel Advocatuur
Parklaan 3
3016 BA Rotterdam

t +31(0)88-5387355
f +31(0)88-5387356

Kvk-nummer: 51208784

Routebeschrijving

Call Now Button